Amy van OG3NE behoort tot risicogroep, maar kan tóch samen met zussen zijn!

0

De zussen van OG3NE zijn altijd onafscheidelijk, maar corona gooit nu roet in het eten. Amy is namelijk geboren met slechts één long, en daarom behoort ze tot de risicogroep van deze ziekte.

Ze brengen hun dagen daarom afzonderlijk van elkaar thuis door, maar tóch hebben de vindingrijke dames een manier gevonden om samen te zingen!

Bohemian Rhapsody

De zussen kozen niet het makkelijkste liedje uit. Bohemian Rhapsody van Queen -dat steevast bovenaan de Top 2000 staat- was “een hele uitdaging,” zo verklappen Lisa, Amy en Shelley dan ook op Instagram. Helemaal omdat ze dit ieder vanuit hun eigen huisstudio inzongen, waarbij ze zichzelf filmden op hun eigen telefoon “met de muzikale begeleiding op één oortje”.

Isolement door corona

De meiden willen andere mensen een hart onder de riem steken, nu iedereen zo verstoken is van sociaal contact en leeft in onzekerheid.”Als deze video helpt om je gedachten te verzetten, al is het maar voor een paar seconden, dan hebben we ons doel bereikt.” Ze zongen al eerder samen via een bijzondere manier, om mensen te trakteren op hun prachtige zangkunsten.

Meerstemmigheid OG3NE

Ondanks de hindernissen die de dames moesten overwinnen, klinkt hun meerstemmigheid loepzuiver, zo kunnen we concluderen uit onderstaand filmpje. De reacties zijn dan ook lovend. Kijk en oordeel zelf!

Share.