Verleden Theo Maassen ontrafelt

0

Cabaretier Theo Maassen heeft behoorlijk wat vragen over zijn familiegeschiedenis. Want hoe zit het precies met de krankzinnigheid die in zijn familie voorkomt?

Ook rond zijn opa’s hangt een mist van geheimzinnigheid. Twee grote vragen over hen wil Maassen stellen in het NTR-programma Verborgen verleden, in de hoop de antwoorden te vinden die hij al zo lang zoekt. En dan de gekte die bij veel familieleden de kop opstak. Is er werkelijk sprake van krankzinnigheid in zijn familie?

Verborgen verleden

In het nieuwe seizoen van het programma Verborgen Verleden, dat al sinds 2010 op de buis is, komen ook Annechien Steenhuizen, Remy Bonjasky, Jennifer Hoffman, Erik van Muiswinkel, Esther Verhoef, Ferry Mingelen en Dolf Jansen te gast. Samen met de programmamakers hopen ze antwoord te vinden op het onbekende deel van hun verleden.

Share.