Prachtig optreden Willeke Alberti in DWDD bruut verstoord

0

Ze deden het zo geweldig: Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi trakteerden ons op een prachtige versie van Samen zijn. Maar door een technische fout liep het plotseling heel anders…

Willeke Alberti had in de jaren 80 een grote hit met Samen zijn, tevens de titelsong van Pompy de Robodoll. Bij De Wereld Draait Door (DWDD) zong ze een bijzondere versie van het lied in duet met Waylon en onder pianobegeleiding van Wibi Soerjadi. Vele kijkers genoten van deze uitvoering, totdat de camera plotseling overschakelde naar een wel heel opmerkelijk beeld: in de studio van Radar zagen we hoe Antoinette Hertsenberg een promo voor haar uitzending opnam.

Johnny de Mol

Waylon deelde eerder al een stukje van de bijzondere samenwerking tussen de drie artiesten. Niemand minder dan zijn eigen vrouw Bibi Breijman én Johnny de Mol en zijn gezin zingen daarop mee. Johnny herstelde onlangs van een operatie aan zijn amandelen, waardoor zijn optredens werden verzet. Nu zijn het sowieso barre tijden voor de artiestenwereld, want gisteren werd bekend dat de theaters nog tot 1 juni gesloten blijven. Ook voor Wibi Soerjadi zijn het roerige tijden. Terwijl hij zijn 50e verjaardag groots vierde in het door hem zo geliefde Disneyland Parijs, werd zijn huis leeggeroofd.

Coronavirus

De Wereld Draait Door weet de laatste tijd heel het land aan de buis gekluisterd te houden. Zoals met de prachtige optredens van André van Duin en Rob de Nijs, waarmee ze iedereen wisten te beroeren. Helaas wat je noemt een blunder tijdens deze uitzending, maar iedereen is een beetje uit zijn doen door de crisis rondom corona. Gelukkig kunnen we het nummer nog in zijn geheel bekijken via onderstaand filmpje.

Share.